Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер проектов в Тернополе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер з продажу
, Тернопіль, Тернопільська область
Привіт! Запрошуємо приєднатися до команди ТОВ “МагнетікВан Муніципальні Технології” менеджера з продажу.Діяльність ТОВ “МагнетікВан Муніципальні Технології” спрямована на підвищення ефективності роботи органів державної влади та місцевого самоврядування, галузевих господарств та звичайних громадян шляхом впровадження сучасних геоінформаційних технологій.ТОВ “МагнетікВан Муніципальні Технології” займається розробкою та комплексним впровадженням геоінформаційних систем для забезпечення комфортності управління територією громади, природними ресурсами та оперативності у прийнятті рішень.Умови роботи: офіс Тернопіль.Основні вимоги:досвід ведення телефонних переговорів, проведення онлайн та офлайн презентацій продукту;високий рівень комунікативних навичок, досвід взаємодії державними органами влади та органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями, комунальними підприємствами;досвід роботи в CRM;досвід участі в публічних закупівлях;здатність швидко орієнтуватись у технічних програмах;розуміння потреб і проблем клієнтів;володіння техніками роботи із запереченнями;уміння працювати в команді;орієнтація на результат!!!Зміст роботи:Ведення переговорів з клієнтами (державні органи влади та органи місцевого самоврядування, громади, громадські організації, комунальні підприємства тощо);Пошук та залучення нових клієнтів (вам потрібно буде контактувати із державними органами для просування продуктів та рішень компанії);Ведення телефонних переговорів і листування з потенційними клієнтами, консультування клієнтів;Консультування клієнтів та підготовка для них комерційних пропозицій;Участь у круглих столах та презентаціях;Цілісне супроводження проектів.Переваги роботи в компанії:робота з цікавим соціально значущим продуктом, який займає провідне місце на українському ринку;професійний ріст, розвиток і навчання - ти точно станеш кращим;супер команда;з нами круто і цікаво!Швидкість прийняття рішень визначає твій успіх. Дій швидко та влучно разом з ТОВ “МагнетікВан Муніципальні Технології”!
Координатор проекту "Таємний покупець", віддалена робота, Тернопіль
, Тернопіль, Тернопільська область
Міжнародна компанія 4Service пропонує вакансіюКоординатор проекту "Таємний покупець", віддалена робота, Тернопіль і обл.Умови:віддалено (робота з дому), з будь-якого міста України;цікаві проекти перевірки якості обслуговування у різних закладах;зарплата залежить від виконаної роботи ( до 10-12 тис.грн);надаємо дистанційне навчання;графік пн-пт 9.00-18.00Вимоги:ПК або ноутбук, швидкісний інтернет;відповідальне ставлення до роботи;грамотне усне і писемне мовлення;комунікабельність.Обов'язки:Організовувати роботу таємних покупців - координувати анонімні перевірки якості обслуговування в магазинах, аптеках, банках та інших закладах.Не втрачайте свій час! Починайте кар'єру у нашій компанії!Вкажіть свої контакти за посиланням - і ми з вами зв'яжемося якнайшвидше.
Менеджер з продажу (Віддалено)
, Тернопіль, Тернопільська область
Менеджер з продажу (Віддалено)16 000 - 20 000 грнВимоги:Пунктуальність, відповідальність. Акуратність і вміння чітко виконувати вказівки. Комунікабельність. Вміння користуватись соц. мережами - Instagram, Facebook. Працювати можливо тільки з комп'ютера ноутбука. З телефону працювати не можливо.Обов'язки:Відповіді на повідомлення і коментарі. Підготовка і виставлення публікацій. Контент - отримуєте , Ваше завдання опублікувати. Ведення звітності. Графік роботи:16:00 по 00:00 Пн - Пт 16:00 по 21:00 Сб Вихідний - Нд Три перерви по 20 хв: 18:00 - 18:20, 20:00 - 20:20, 22:00 - 22:20Робота під контролем на віддаленому сервері до якого підключаєтесь з вашого ПК. Завантаженість висока, поєднувати з другою роботою чи навчанням не зможете.Перша зарплатня через місяць після початку роботи. В подальшому перший і третій понеділок місяця.Щомісячне підвищення зарплатні відносно росту вашої кваліфікації і цінності для проекту.Стажування - 3 дні.Рід занять - фітнес і дієтологія. Послуги - тренувальні програми і дієти онлайн , продаж книги. Знання в сфері фітнесу - не обов'язкові, на більшість запитань клієнтів - підготовлені відповіді якими можна користуватись.На ринку з 7 років.+38********85 - Telegram