Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Ежедневная оплата в Тернополе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Водій таксі на Уклон пріорітет 1
, Тернопіль, Тернопільська область
Пропонуємо авто Reno Logan 2019 газ/бензин розхід 6-7 літрів газу 650 грн день авто зареєстроване на базі популярного сервісу таксі в Україні. Забезпечуємо всіма потребами заради вашої роботи: повне обслуговування автомобіля, вирішення питань з сервісом.Гнучкий графік роботи: ви самі обираєте коли працювати та скільки часу, тому заробіток залежить лише від Вас.Вимоги :Наявність водійського посвідчення катигорії B (від 1 року);Досвід роботи в таксі не обов’язковий;Вік від 19 років;Обережне керування транспортним засобом;Відповідальність;Обов’язки:Підтримання авто в чистоті;Пасажирські перевезення в межах Тернополя;Заправлення авто якісним паливом;Оплата оренди авто раз в два дні працюємо план 650 грн Переваги:Можливість сплачувати автомобіль під виплату 2-3 роки;Можливість щоденного заробітку;Можливість працювати одному на авто без перезмінок;Без очікування замовлень та простоїв:Сервіс таксі гарантує 25+ замовлень за сутку:Робота лише на пристроях, знання міста не обов’язкове, маршрут по навігатору;Виізд на роботу одразу після співбесіди.Починайте працювати і заробляти вже сьогодні!
кур'єр з власним авто
, Тернопіль, Тернопільська область
Кур’єр на власному авто від 1 200 - 1 400 грн (щоденна оплата) Заклад "М'ясоруб” в пошуку кур’єра в команду Обов’язки: доставляти замовлення швидко та вчасно;бути привітним;Умови праці:- графік роботи з 11:00 по 23:00;- графік позмінний 3/3 ;- Двох разове харчування;- корпоративна скидка для працівників;Локація: вул. Купчинського 14 Г Якщо Ви зацікавлені в нашій пропозиції - телефонуйте, або пишіть у телеграм
робота в таксі uklon bolt uber (є ліцензія) уклон болт убер
, Тернопіль, Тернопільська область
Пропоную авто ,яке вже зареєстроване на базі популярного сервісу таксі в Україні. Є ліцензовані авто!Забезпечуємо всіма потребами заради вашої роботи: повне обслуговування автомобіля, вирішення питань з сервісом. Гнучкий графік роботи Досвід роботи в таксі не обов’язковий; Вік від 19 Відповідальність; Обов’язки: Підтримання авто в чистоті; Пасажирські перевезення в межах Тернополя; Оплата оренди авто раз в тиждень. Переваги: Можливість щоденного заробітку; Можливість працювати одному на авто без перезмінок; Без очікування замовлень та простоїв: ЗвонітьЯкщо поза зоною пишіть свій номер обовязково перезвоню!
Підробіток! Вантажник м.Тернопіль!(15.04 - 20.04)
, Тернопіль, Тернопільська область
ТОВ FILLIN запрошує на Підробіток вантажників на склад у м.Тернопіль.15.04 - 20.04вул. Подільська 21, склад бензо/електроінструментуЩо ми пропонуємо:Графік 08:00 - 18:00Погодинна оплата праціЩоденний розрахунокШвидке працевлаштування.Обов'язки:Вантажно-розвантажувальні роботи.Прийом товару.Чого очікуємо від тебе:Відсутність судимостей за крадіжкиБажання працювати та зароблятиВідповідальне ставлення до роботиЗацікавило ? Телефонуй - +38********14
Шукаємо кур'єрів (авто, мото, вело, піших)
Шукаємо кур'єрів для постійної роботи або підробітку.iPOST – український технологічний кур’єрський сервіс, запрошує на роботу кур'єрів (піший або з власним вело, авто, мотоциклом чи скутером) для виконання доставок за допомогою мобільного застосунку iPOST WORK. Ми плануємо сприяти розвитку ринку доставки тому шукаємо відповідальних та активних працівників, що будуть зростати разом з нами. Шукаємо у Тернівка.Основні переваги роботи в iPOST:Вільний графік роботи: виконуйте доставку, коли і де зручно.Дохід залежить від вашої активності і може бути дуже пристойним.Самостійний вибір замовлень в застосунку iPOST WORK.Постійна інформативна підтримка контакт-центру.Відсутність прив'язки до офісу чи складу.Умови роботи:Відсутність прив'язки до офісу чи складу.Повна або часткова зайнятість.Доставка по місту.Щоденна оплата.Доставка різних товарів: продуктів, ліків, зоотоварів, електроніки та інше.Конкурси та бонусні програми.Що для цього знадобиться?Вік від 18 років.Відсутність судимості.Наявність будь-якого смартфону.Пунктуальність та відповідальність.Охайний зовнішній вигляд.Буде плюсом: Наявність скутера/електросамоката/велосипеда/авто.Що для цього знадобиться?Своєчасна доставка замовлень по місту.Постійний зв'язок з контакт-центром у разі потреби.Подальші кроки:Якщо ви енергійні, ввічливі та відповідальні, хочете завжди бути впевненими в завтрашньому дні, ласкаво просимо до iPOST.Щоб стати кур'єром необхідно завантажити в Google Play або AppStore мобільний додаток який називається «iPOST WORK» на свій смартфон, в ньому ви знайдете всі інстркуціі!