Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат в отрасли "Страхование в Тернополе"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат в отрасли "Страхование в Тернополе"

15 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий в отрасли "Страхование" по диапазонам зарплаты в Тернополе

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 27.04.24, в отрасли Страхование в Тернополе открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 13,6+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 10.4+ грн

Уровень средней зарплаты в отрасли "Страхование" за последние 12 месяцев в Тернополе

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы в Тернополе.

Рейтинг востребованных профессий в отрасли "Страхование в Тернополе" в 2024 году

Страховой агент и брокер является наиболее востребованной профессией в Тернополе в отрасли Страхование. По данным нашего сайта, количество вакансий составляет 1. Уровень средней заработной платы у профессии Страховой агент и брокер равен 15000 грн

Рекомендуемые вакансии

Медичний представник
Дарниця, Тернопіль
Вимоги: вища медична освіта; досвід роботи медичним представником; сильні навички ведення переговорів; розвинуті навички проведення презентацій; наявність навичок управління продажами; водійські права категорії «В», досвід керування автомобілем від 2 років. Довіряємо: виконання плану продажів; промоція препаратів серед фармацевтів та лікарів; побудова ефективних взаємовідносин з клієнтами; забезпечення наявності препаратів у аптеках; забезпечення викладки препаратів у аптеках; проведення презентацій, участь у виставках; робота з ключовими лідерами думки; складання звітності згідно стандартів компанії; злагоджена робота з КАМ командою. Гарантуємо: Потужну команду професіоналів поруч; Медичне страхування; Конкурентну заробітну плату; Можливості для навчання, професійного розвитку та кар'єрного росту.
Сортування дерев'яних дощечок для виробництва паркету та меблів
, Тернопіль, Тернопільська область
На склад з виробництва ЗАГОТОВОК НА ПАРКЕТ - запрошуються працівники з робочими візами та біометричними паспортами на роботу в Польщі, у разі відсутносі необхідних документів, сприяємо у їх виготовленні.ПРОПОНУЄМО:оплата праці : 20-21 зл/годкомунальні послуги та wi-fi : 250зл/міс.офіційне працевлаштуваннякомфортне проживання (пари мають окрему кімнату)фото житла на сайті графік роботи: денна зміназ понеділка по суботу : 6 днів робочих, по 10-12год.вихідний день: неділямісце праці: BrańskОБОВ’ЯЗКИ:вкладання дошок в станоксортування по розміру та відтінкушліфуваннявкладання дошок на палетуутримання порядку на робочому місці.ВИМОГИ:добра фізична формавіза 3+, або біометричний паспорт (на 1 місяць не працевлаштовуємо),відповідальний підхід до обов’язків та бажання працювати,вітається мінімальне знання польської мови та досвід роботиЗАБЕЗПЕЧУЄМО:швидкість оформлення документів до 2х тижнівзапрошення: на 1 та 2 роки.страхування для перетину кордону та для відкриття візи, заповнення анкетпасажирські перевезення з України до Польщі та у зворотньому напрямку:до Польщі - щосередиз Польщі - щосуботиз адреси на адресурекомендації відносно перетину кордонупрацюємо по всій території України. Документи відправляємо Новою Поштою.перевозимо передачі з Польщі та у зворотньому напрямкуБільше вакансій дивіться УСІ ОГОЛОШЕННЯ АВТОРА, або на сайті: ГАРАНТІЇ:Ліцензована компанія з багаторічним досвідомОфіційна робота по договоруСтовідсоткове відкриття візи навіть в чистий паспорт;Підтримка кожного клієнта;Можливість безкоштовної зміни роботиТОВ " ЛВІ ПЛЮС"Працюємо з пн-пт з 9.00 - 17.00м.Хмельницький, вул.Шевченка 40Звертайтесь, ми надамо Вам безкоштовну консультацію, допоможемо у відкритті робочої візи, офіційного та безкоштовного працевлаштування.Ліцензія МСПУ №414 ВІД 16.03.2017р.*для отримання швидкої відповіді прохання телефонувати на телефони вказані в оголошенні, або писати на viber та whatsApp на ті ж номери.
Робота менеджера Тернопіль, з навчанням, яке оплачується
, Тернопіль, Тернопільська область
МІЙ БАНК – МОЯ ОПОРА.Опора мільйонів українців, хто відтепер каже «МОЄ».МОЇ ЛЮДИ. МОЯ СПРАВА. МОЯ СВОБОДА.ОЩАДБАНК запрошує до команди Менеджера по роботі з клієнтами у м. ТернопільКлючові завдання:Залучення нових та обслуговування діючих клієнтів;Продаж банківських продуктів та послуг;Здійснення відкриття та супроводження карткових рахунків;Дотримання стандартів обслуговування клієнтів. Для даної посади необхідні:Вища освіта;Бажано досвід роботи в банківській системі або фінансовій установі Ми гарантуємо:умови для професійного та кар’єрного зростання кожного співробітника;офіційне працевлаштування із дотриманням всіх соціальних гарантій згідно КЗпП (оплачувані лікарняні, відпустку від 29 календарних днів на рік);стабільну заробітну плату та преміювання за результатами роботибезкоштовне медичне страхування для всіх працівників.підтримку та професійне навчання Надсилайте Ваше резюме – станьте частиною команди ОЩАДУ!
Фахівець
1350, ЛЬВІВСЬКА ФІЛІЯ ЛЬВІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ*, Тернопіль, Тернопільська область
Заробітна плата (усього): 18870 грнУ тому числі основна: 11324 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:(фахівець з обслуг.клієнтів телефоном ГО) Відповідати на вхідний дзвінок від клієнта,якісно і своєчасно оборобляти звернення клієнтів ,Надавати коректну точну,вичерпну,актуальнута таку що відповідає запиту клієнта,необхідну інформацію про послуги ,тарифи ,процедурита акції банку зг.сценаріями обслуг. Вивчати обовязкові за посадою матеріали та проходити відповідні тренінги та навчальні заходи.Дотрим.встановлених стандартів з якості обслуг.Резюме надсилати на: Ганна (075)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток; страхування життяПрофесійні компетенції (знання, навички):Навички ведення ділових переговорів тел.,активних продаж ,робюоти з запереченнями Вміння працювати в режимі багатозадачності зі збереж.самоорганізації та дисциплінованості Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Орієнтація на результат,робота в команді0фокус на клієнтів,ефективна комунікація ,робота з текстовою інформацією стресостійкість ,
Спеціаліст державної служби (місцевого самоврядування)
1917, ЧОРТКІВСЬКА ФІЛІЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Тернопіль, Тернопільська область
Заробітна плата (усього): 7500 грнУ тому числі основна: 5400 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту, здійснення прийому громадян, реєстрація звернень, надання консультацій. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):Робота з інформацією, здатність працювати в декількох проєктах.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Уважність, грамотність та відповідальність.
Вантажник на склад
, Тернопіль, Тернопільська область
Компанія «Молокія» — це велика сім'я, що вже близько 20 років проявляє свою любов до мільйонів українських родин, виготовляючи корисні молочні продукти з натурального молока.Вимоги:досвід роботи від 1 року (буде перевагою, але не обов’язково);досвід роботи з рохлею та штабилером;порядність, відповідальність, вміння працювати в команді.Oбов’язки:здійснювати завантаження та розвантаження молочної продукції на/з автотранспорту;виконання складських робіт на території складу;дотримання санітарних вимог;підтримка порядку на складі.Працюючи в Компанії «Молокія» Ви отримуєте:гарантію безпеки умов праці;позмінний графік роботи денні/нічні зміни 2/2;медичне страхування;знижки на продукцію компанії;офіційне працевлаштування та всі переваги соціальних гарантій.Приєднуйтесь до нашої великої сім'ї Молокія!
Прибиральниця на АЗК
, Тернопіль, Тернопільська область
Працюєш ти – працює країна. Твоя робота має значення! Долучайся до команди ОККО, формуймо надійний тил нашої країни разом!Шукаємо ПРИБИРАЛЬНИЦЮ!Приєднуйся, бо ми:офіційно і швидко приймаємо на роботу з першого дня;не затримуємо зарплату;оплачуємо відпустку (24 дні в рік) та лікарняний;забезпечуємо безкоштовне медичне страхування для кожного працівника (купівля ліків, лабораторні дослідження, медогляди, амбулаторна допомога та ін.);підтримуємо та допомагаємо один одному, адже ОККО – це велика і дружня команда;· ОККО – це український бізнес, який входить до ПЕК і визнаний критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Всі наші військовозобов’язані працівники підлягають бронюванню за наявності належно оформлених військово-облікових документів.Що треба робити?Якісно прибирати приміщення АЗК.Що ми очікуємо?Впорядковані документи;Готовність докладати максимум зусиль заради добробуту нашої країни.Маєш запитання? Телефонуй, з радістю познайомимось!Чекаємо в команді!
Головний Бухгалтер на пекарню
, Тернопіль, Тернопільська область
ТОВ "Пекарські Традиції" шукає Головного бухгалтера для роботи у місті Тернопіль.Обов'язки:Ведення бухгалтерського обліку;Контроль за правильністю і своєчасністю заповнення первинної документації;Підготовка і подання звітності;Розрахунок зарплати працівників;Організація і контроль за виконанням операцій з оплати інших зобов'язань компанії.Вимоги:Досвід роботи від 1 року на аналогічній посаді;Знання законодавства у сфері бухгалтерського обліку;Досвід ведення податкової звітності;Вміння працювати з програмами 1С та MS Office;Відповідальність, уважність, організованість.Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування зі стабільним графіком роботи;Кар'єрний ріст та професійний розвиток;Зручне місце роботи в центрі міста;Оплачувані відпустки та лікарняні.Якщо ви відповідаєте вимогам і хочете приєднатися до нашої команди, телефонуйте.
Продавець-касир, Оператор АЗК
, Тернопіль, Тернопільська область
Працюєш ти – працює країна. Твоя робота має значення! Долучайся до команди ОККО, формуймо надійний тил нашої країни разом!Шукаємо ПРОДАВЦЯ-КАСИРА (оператора АЗК)!Приєднуйся, бо ми:офіційно і швидко приймаємо на роботу з першого дня;не затримуємо зарплату;оплачуємо відпустку (24 дні в рік) та лікарняний;забезпечуємо безкоштовне медичне страхування для кожного працівника (купівля ліків, лабораторні дослідження, медогляди, амбулаторна допомога та ін.);підтримуємо та допомагаємо один одному, адже ОККО – це велика і дружня команда;ОККО – це український бізнес, який входить до ПЕК і визнаний критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Всі наші військовозобов’язані працівники підлягають бронюванню за наявності належно оформлених військово-облікових документів.Що треба робити?Консультувати клієнтів щодо асортименту АЗК;Активно продавати пальне, товари кафе та магазину;Розраховувати клієнтів на касі;Готувати продукцію кафе за стандартами мережі.Що ми очікуємо?· Впорядковані документи: напр. наявний військово-обліковий документ (для чоловіків до 27 р. – «приписне», після 27 р. – військовий квиток); діючий паспорт (непротермінований);· Бажано досвід роботи в продажах, роздрібній торгівлі або сфері обслуговування;· Вільне володіння грамотною письмовою та усною українською мовою;· Готовність докладати максимум зусиль заради добробуту нашої країни.Чекаємо в команді!
Водій автотранспортних засобів
1901, Тернопільська філія Тернопільського обласного центру зайнятості, Тернопіль, Тернопільська область
Заробітна плата (усього): 20000 грнУ тому числі основна: 20000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1901_060 Ольга Володимирівна 00673132283Доставка молочної продукції по тогрових точках міста і району. Підтримання належного технічного стану автомобіля.Наявність водійських прав категорії СВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:6-денний робочий тижденьКоментар: Пн-Сб з 5-6 год ранку до 12-15 год дня залежно від маршрутуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання будови та принципів роботи автотранспортного засобуОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Порядність, відповідальність
Агент з автострахування
, Тернопіль, Тернопільська область
Опис вакансіїОпис вакансії:Вимоги: Досвід роботи у сфері автострахування від 1 р.Умови роботи:співпраця з страховою компанією на агентських умовах.% комісійної винагороди за домовленістю, із кожним кандидатом розглядається індивідуально, в залежності від наявної клієнської бази та об'ємів продаж. Пропонується % вищий, ніж у більшості страхових компаніях, що виплачується стабільно кожного 10-го числа за попередній місяць. Конкурентноспроможні тарифи на ОСЦПВ, Каско і д.п.Вільний робочий графік (дистанційно).Обов’язки: робота із власною існуючою базою та залучення нових клієнтів задля збільшення об'єму продаж полюсів від СК у напрямку:Автоцивілка;Зелена карта;Каско;Тревел;ДЦВ;Страхування від НВ.За детальнішою інформацією зацікавлені у співпраці агенти можуть звертатися за номером:+38 09*********31 — Юлія
Легальна робота в Чехії
, Тернопіль, Тернопільська область
Вакансія на склади в Чехії Офіційне працевлаштування | Медичне страхування | Гідна оплатаМи, компанія, що спеціалізується на логістиці та складському обслуговуванні, шукаємо енергійних та відповідальних працівників для роботи у Чехії.Чому обрати нас?Офіційне працевлаштування: У нас ви матимете можливість працювати безпосередньо з роботодавцем.Медичне страхування: Гарантована медична підтримка для вас Вчасні виплати та аванси: Ми піклуємося про ваш комфорт та фінансову стабільність.Гідна оплата: Від 165 чеських крон за годину (280 гривень) - ваша праця цінна для нас. Опис вакансії: Ми запрошуємо вас на посаду працівника складу (piker). Ваше завдання - це збір товару згідно з накладною. Ви будете користуватися ручним сканером, на екрані якого відображається назва товару, який вам потрібно просканувати, взяти в корзину і упакувати. Знання мови та досвід не потрібно. Графік роботи:Позмінний графік без нічних змін.Середня кількість годин в місяць - 200-220.Для отримання деталей та запису на співбесіду: +38********46 (телефон) +420 773 213 920 (телефон , Viber)
Робітник фермерського господарства
1917, ЧОРТКІВСЬКА ФІЛІЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Тернопіль, Тернопільська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:сільськогосподарські роботи в полі та на тоціВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Підсумований облік робочого часуУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):витривалістьОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність
Адміністратор системи
1917, ЧОРТКІВСЬКА ФІЛІЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Тернопіль, Тернопільська область
Заробітна плата (усього): 10000 грнУ тому числі основна: 10000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:обслуговування, налагодження та контроль за роботою комп'ютерних систем на підприємстві, встановлення нових програм та їх обслуговуванняВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):забезпечення роботи комп'ютерів та бухгалтерських програм.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність, сумлінність.
Водій автотранспортних засобів
1917, ЧОРТКІВСЬКА ФІЛІЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Тернопіль, Тернопільська область
Заробітна плата (усього): 9500 грнУ тому числі основна: 8500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Керувати вантажним автомобілем "ЗІЛ". Перевіряти технічний стан автомобіля і приймати його перед виїздом на лінію. Вміти виявляти несправності, які виникають в процесі експлуатації автомобілів, знати способи їх усунення.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):Перевіряти технічний стан автомобіля і приймати його перед виїздом на лінію. Вміти виявляти несправності, які виникають в процесі експлуатації автомобілів, знати способи їх усунення.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність, сумлінність.
Електрогазозварник
1917, ЧОРТКІВСЬКА ФІЛІЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Тернопіль, Тернопільська область
Заробітна плата (усього): 9500 грнУ тому числі основна: 8500 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Знання основ будови і принципу дії електрозварювального обладнання.Обслуговувати газову апаратуру. Прихвачувати деталі, вироби, конструкції у всіх просторових положеннях. Готувати вироби, вузли та з’єднання під зварювання. Електричне та газове зварювання обладнання.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):кваліфікованість.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність, сумлінність.
Вчитель закладу загальної середньої освіти
1917, ЧОРТКІВСЬКА ФІЛІЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Тернопіль, Тернопільська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Вчитель української мови та літератури.Навчання та виховання учнів, проведення уроків й інших навчальних занять в класах, реалізація прийнятих освітніх програм відповідно до навчального плану, забезпечення рівня підготовки учнів, який відповідає вимогам державного освітнього стандарту.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):Володіти ефективними методами, формами, прийомами, засобами навчання і виховання.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Дієва та вимоглива любов до дітей, інтелігентність.
Фахівець (ділянки), вантажник
Нова Пошта, Тернопіль
Компанія Нова Пошта пропонує приєднатися до команди лідера з доставки посилок та вантажів. Надає можливості кар'єрного зростання, пропонує конкурентну оплату праці зі стабільним зростанням та постійний розвиток.Обов'язки: Сортування, комплектування, та завантаження посилок.Умови: доставка до місця роботи, харчування за рахунок компанії, робочий одяг, медичне страхування, розвинута система навчання та підвищення кваліфікації. 
Водій автотранспортних засобів
1911, КРЕМЕНЕЦЬКА ФІЛІЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Тернопіль, Тернопільська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 3937 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Перевіряти технічний стан автомобіля відповідно до вимог.Своєчасно подавати автомобіль медичному персоналу бригади для виїзду.Володіти навичками надання першої медичної допомоги в екстрених ситуаціях та проойти навчання за 12-ти годинною програмою для медичних і немедичних працівників.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):наявність прав на керування транспортним засобом категорії ВОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):уважність, стресостійкість, швидка реакція, тактовність,акуратність
Фармацевт клінічний
1911, КРЕМЕНЕЦЬКА ФІЛІЯ ТЕРНОПІЛЬСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ, Тернопіль, Тернопільська область
Заробітна плата (усього): 13500 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Відділення паліативної допомоги. Підбір ліків, надання інформації про нові лікарські препарати, аналоги лікарських препаратів.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання ПКОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Сумлінне виконання своїх посадових обов'язків