Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по обучению в Тернополе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер з продажу автомобілів
, Тернопіль, Тернопільська область
Ми компанія OnlineAuto, ми реалізуємо автомобільні мрії Українців! З 2016 року ми допомагаємо клієнтам знаходити дійсно кращі автомобілі з Європи, США та Канади за конкурентними цінами.Ти мрієш про роботу де можеш змінювати правила гри? Де кожен твій крок — це крок до успіху? Приєднуйся до нашої команди як Менеджер з продажів та стань частиною автомобільної індустрії!Що на тебе чекає у нас у компанії?На вході в компанію ти отримуєш два тижні інтенсивного та максимально наповненого навчання. Жодної води, тільки важлива інформація від найкращих тренерів, яка допоможе тобі ефективніше виконувати свої функціональні обов’язки;Чим більше ти залучив клієнтів до співпраці, тим вищий дохід, тому все залежатиме від твого власного наполегливого підходу та результатів;Заробітна плата складатиметься з: ставки + бонусу від власних продажів;Комфортний колектив, у якому роботу побудовано за принципами взаємної поваги;Офіс у м. Тернопіль у сучасному бізнес центрі;Робочий день з 9:00 до 18:00, з понеділка до п’ятниці, частково у суботу;Видача заробітної плати двічі на місяць;Кар'єрний розвиток у перспективній компанії.Що для нас важливо?Успішний досвід роботи з сегментом B2C;Висока результативність — здатність досягати поставленої мети незалежно від труднощів;Досвід роботи в автомобільній сфері буде перевагою;Вільне володіння усною та письмовою українською мовою.Що потрібно робити?Обробка вхідних заявок, щодо замовлення авто із-за кордону;Виявлення потреб клієнтів та закриття угод;Проведення консультацій клієнтів та переконливе закриття угод;Контроль оплат від клієнтів;Супровід клієнтів на етапі очікування та доставки автівок;Ведення CRM-системи;Подання щоденної звітності по результатам роботи.Якщо ти любиш продавати так саме як і ми, а також вчитися новому, то відправляй своє резюме і швидше отримуй свій job-offer.
Менеджер з продажу
, Тернопіль, Тернопільська область
Привіт! Запрошуємо приєднатися до команди ТОВ “МагнетікВан Муніципальні Технології” менеджера з продажу.Діяльність ТОВ “МагнетікВан Муніципальні Технології” спрямована на підвищення ефективності роботи органів державної влади та місцевого самоврядування, галузевих господарств та звичайних громадян шляхом впровадження сучасних геоінформаційних технологій.ТОВ “МагнетікВан Муніципальні Технології” займається розробкою та комплексним впровадженням геоінформаційних систем для забезпечення комфортності управління територією громади, природними ресурсами та оперативності у прийнятті рішень.Умови роботи: офіс Тернопіль.Основні вимоги:досвід ведення телефонних переговорів, проведення онлайн та офлайн презентацій продукту;високий рівень комунікативних навичок, досвід взаємодії державними органами влади та органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями, комунальними підприємствами;досвід роботи в CRM;досвід участі в публічних закупівлях;здатність швидко орієнтуватись у технічних програмах;розуміння потреб і проблем клієнтів;володіння техніками роботи із запереченнями;уміння працювати в команді;орієнтація на результат!!!Зміст роботи:Ведення переговорів з клієнтами (державні органи влади та органи місцевого самоврядування, громади, громадські організації, комунальні підприємства тощо);Пошук та залучення нових клієнтів (вам потрібно буде контактувати із державними органами для просування продуктів та рішень компанії);Ведення телефонних переговорів і листування з потенційними клієнтами, консультування клієнтів;Консультування клієнтів та підготовка для них комерційних пропозицій;Участь у круглих столах та презентаціях;Цілісне супроводження проектів.Переваги роботи в компанії:робота з цікавим соціально значущим продуктом, який займає провідне місце на українському ринку;професійний ріст, розвиток і навчання - ти точно станеш кращим;супер команда;з нами круто і цікаво!Швидкість прийняття рішень визначає твій успіх. Дій швидко та влучно разом з ТОВ “МагнетікВан Муніципальні Технології”!
Робота менеджера Тернопіль, з навчанням, яке оплачується
, Тернопіль, Тернопільська область
МІЙ БАНК – МОЯ ОПОРА.Опора мільйонів українців, хто відтепер каже «МОЄ».МОЇ ЛЮДИ. МОЯ СПРАВА. МОЯ СВОБОДА.ОЩАДБАНК запрошує до команди Менеджера по роботі з клієнтами у м. ТернопільКлючові завдання:Залучення нових та обслуговування діючих клієнтів;Продаж банківських продуктів та послуг;Здійснення відкриття та супроводження карткових рахунків;Дотримання стандартів обслуговування клієнтів. Для даної посади необхідні:Вища освіта;Бажано досвід роботи в банківській системі або фінансовій установі Ми гарантуємо:умови для професійного та кар’єрного зростання кожного співробітника;офіційне працевлаштування із дотриманням всіх соціальних гарантій згідно КЗпП (оплачувані лікарняні, відпустку від 29 календарних днів на рік);стабільну заробітну плату та преміювання за результатами роботибезкоштовне медичне страхування для всіх працівників.підтримку та професійне навчання Надсилайте Ваше резюме – станьте частиною команди ОЩАДУ!
Асистент керівника (дистанційно)
Еверест-Тер, Тернопіль
«Еверест - Тер» - Сучасне підприємство по виготовленню сходів, воріт, мафів, що динамічно розвивається протягом 15-ти років. Ми в пошуках енергійного, змотивованого асистента керівника (дистанційно).Що ми пропонуємо:ставку 12 000 + бонуси та премії (разом до 20 000 грн.); роботу на 100% віддалено; повна зайнятість. Графік з 9:00-18:00 (обід 13:00-14:00) стабільні вихідні (сб-нд) супровід та підтримка під час адаптації в роботі; Цікаві та різноманітні завдання; своєчасну виплату заробітної плати; Професійний та кар’єрний ріст (від помічника керівника до керівника відділу)Якщо Ви:вільно володієте українською мовою; маєте загальний досвід роботи понад 2 роки (не обов’язково у даній сфері); прагнете працювати і розвиватись в компанії на роки; відповідально відноситесь до виконання роботи у вказані терміни; Любите працювати на результат; маєте стабільний Інтернет та ноутбук/ПК.Ваші обов’язки:пошук та аналіз необхідної інформації; організація онлайн-зустрічей; допомога у веденні сторінок в соц. мережах; допомога в наборі персоналу; робота з постачальниками та клієнтами; виконання інших доручень керівника.Ми не вимагаємо досвіду роботи у даному напрямку, адже всього можна навчитись, а наше лояльне керівництво гарантує Вам підтримку та допомогу в навчанні та на старті Вашої карʼєри.Залишайте заявку або надсилайте своє резюме на пошту відправити резюме зараз і наш менеджер Вам зателефонує та запросить на співбесіду!
Менеджер з продажу (Віддалено)
, Тернопіль, Тернопільська область
Менеджер з продажу (Віддалено)16 000 - 20 000 грнВимоги:Пунктуальність, відповідальність. Акуратність і вміння чітко виконувати вказівки. Комунікабельність. Вміння користуватись соц. мережами - Instagram, Facebook. Працювати можливо тільки з комп'ютера ноутбука. З телефону працювати не можливо.Обов'язки:Відповіді на повідомлення і коментарі. Підготовка і виставлення публікацій. Контент - отримуєте , Ваше завдання опублікувати. Ведення звітності. Графік роботи:16:00 по 00:00 Пн - Пт 16:00 по 21:00 Сб Вихідний - Нд Три перерви по 20 хв: 18:00 - 18:20, 20:00 - 20:20, 22:00 - 22:20Робота під контролем на віддаленому сервері до якого підключаєтесь з вашого ПК. Завантаженість висока, поєднувати з другою роботою чи навчанням не зможете.Перша зарплатня через місяць після початку роботи. В подальшому перший і третій понеділок місяця.Щомісячне підвищення зарплатні відносно росту вашої кваліфікації і цінності для проекту.Стажування - 3 дні.Рід занять - фітнес і дієтологія. Послуги - тренувальні програми і дієти онлайн , продаж книги. Знання в сфері фітнесу - не обов'язкові, на більшість запитань клієнтів - підготовлені відповіді якими можна користуватись.На ринку з 7 років.+38********85 - Telegram
Асистент керівника (дистанційно)
, Тернопіль, Тернопільська область
«Еверест - Тер» - Сучасне підприємство по виготовленню сходів, воріт, мафів. На ринку ми 15-ти років. Ми в пошуках енергійного, змотивованого асистента керівника (дистанційно).Що ми пропонуємо:ставку 12 000 + бонуси та премії (разом до 20 000 грн.);роботу на 100% віддалено;повна зайнятість. Графік з 9:00-18:00 (обід 13:00-14:00)стабільні вихідні (сб-нд)супровід та підтримка під час адаптації в роботі;Цікаві та різноманітні завдання;своєчасну виплату заробітної плати;Професійний та кар’єрний ріст (від асистента керівника до керівника відділу)Якщо Ви:вільно володієте українською мовою;маєте загальний досвід роботи від 2 років (не обов’язково у даній сфері);прагнете працювати і розвиватись в компанії на роки;відповідально відноситесь до виконання роботи у вказані терміни;Любите працювати на результат;маєте стабільний Інтернет та ноутбук/ПК.Ваші обов’язки:пошук та аналіз необхідної інформації;організація онлайн-зустрічей;допомога у веденні сторінок в соц. мережах;допомога в наборі персоналу;робота з постачальниками та клієнтами;виконання інших доручень керівника.Ми не вимагаємо досвіду роботи у даному напрямку, адже всього можна навчитись, а наша лояльна команда гарантує Вам підтримку та допомогу в навчанні та на старті Вашої карʼєри.Залишайте заявку зараз і наш менеджер Вам зателефонує та запросить на співбесіду!