Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Сотрудник склада в Тернополе"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

РОБОТА! Приймальник товарів ( м. Тернопіль )
, Тернопіль, Тернопільська область
Компанія NOVUS - сучасна торговельна мережа України з міжнародним досвідом та європейською якістю запрошує до своєї команди:Приймальника товарівНа цій посаді ти будеш:Контролювати процес прийому товару від постачальника;Контролювати термін придатності, кількість та якість продукції;Працювати з супровідними документами (накладні, свідоцтва, сертифікати);Вести електронний документообіг у системі товарного обліку;Працювати з терміналом збору даних (ТСД). Чому саме NOVUS?Ми любимо свою роботу і поважаємо наших співробітників;Заохочуємо до навчання і надаємо можливість кожному працівнику кар’єрно зростати й вдосконалювати свої навички;Наші магазини стабільно працюють і готові надавати робочі місця (зокрема переселенцям, людям з особливими потребами, студентам, тощо) Переваги роботи в NOVUS:Своєчасна та стабільна заробітна платня;Офіційне працевлаштування;Безкоштовне харчування;Безкоштовне навчання та кар’єрне зростання Наш ідеальний кандидат: Активний та комунікабельний;Відповідальний та уважний.Графік роботи: плаваючий з 8.00-20.00 (1 год. обідньої перерви), вихідні — плаваючі. Для запису на співбесіду телефонуй за номером +38(05*********52 з пн-пт з 10.00-17.00 або надсилай своє резюме.Приєднуйся до команди Вартових довіри NOVUS!
РОБОТА Продавець продовольчих товарів (Тернопіль)
, Тернопіль, Тернопільська область
Компанія NOVUS - сучасна торговельна мережа України з міжнародним досвідом та європейською якістю запрошує до своєї команди:Продавця продовольчих товарів Мрієш розвиватися у сфері торгівлі та будувати свою кар’єру? Тоді скоріше приєднуйся до нашої команди!На цій посаді ти будеш:Викладати товар на прилавок;Слідкувати за строками придатності товару;Консультувати гостей щодо товару та здійснювати продаж.Чому саме NOVUS?Ми любимо свою роботу і поважаємо наших співробітників;Заохочуємо до навчання і надаємо можливість кожному працівнику кар’єрно зростати й вдосконалювати свої навички;Наші магазини стабільно працюють і готові надавати робочі місця (зокрема переселенцям, людям з особливими потребами, студентам, тощо) Переваги роботи в NOVUS:Своєчасна та стабільна заробітна платня;Офіційне працевлаштування;Безкоштовне харчування;Безкоштовне навчання та кар’єрне зростання Наш ідеальний кандидат: Активний та комунікабельний;Має досвід роботи з продуктами харчування (буде перевагою);Відповідальний та уважнийГрафік роботи: 5/2 з 8.00-18.00 (1 год. обідньої перерви). Для запису на співбесіду телефонуй за номером +38(05*********52 з пн-пт з 10.00-17.00 або надсилай своє резюме.Приєднуйся до команди Вартових довіри NOVUS!
РОБОТА! Товарознавець, Тернопіль
, Тернопіль, Тернопільська область
Компанія NOVUS — сучасна торговельна мережа України з міжнародним досвідом та європейською якістю запрошує до своєї команди: ТоварознавцяМрієш розвиватися у сфері торгівлі та будувати свою кар'єру? Тоді скоріше приєднуйся до нашої команди!На цій посаді ти будеш:Забезпечувати магазин запасом товарів по довірених категоріях,Контролювати якість товарів, що надходять від постачальників у відповідності зі стандартами компанії та вимогами законодавства України,Навчати, організовувати та контродювати роботу продавців. Чому саме NOVUS?Ми любимо свою роботу і поважаємо наших співробітників;Заохочуємо до навчання і надаємо можливість кожному працівнику кар'єрно зростати й вдосконалювати свої навички;Наші магазини стабільно працюють і готові надавати робочі місця (зокрема переселенцям, людям з особливими потребами, студентам, тощо)Переваги роботи в NOVUS:Своєчасна та стабільна заробітна платня;Офіційне працевлаштування;Безкоштовне харчування;Безкоштовне навчання та кар'єрне зростанняНаш ідеальний кандидат:Активний та комунікабельний;Має досвід роботи з продуктами харчування (буде перевагою);Відповідальний та уважний.Графік роботи: 5/2 з 8.00-17.00 (1 год. обідньої перерви), вихідні — плаваючі.Для запису на співбесіду телефонуй за номером +38(09**********36 з пн-пт з 10.00-17.00 або надсилай своє резюме.Приєднуйся до команди Вартових довіри NOVUS!
Шукаємо сортувальників на склад одягу, пропоную роботу. Тернопіль
, Тернопіль, Тернопільська область
Потрібні співробітники на текстильний склад Одягу "ООО СЛДРОНГК" шукає сортувальників на відмінні умови праці в місті Тернополь(від 16 років)! чоловіків та жінокне офіційноAddress: Hrushevs'koho St, 1, Ternopil, Ternopil Oblast, 46001УМОВИ РОБОТИ:- Графік вільний, від 2х днів на тиждень- Зміни від 2 годин на день, у будь-якій половині дня;- Заробітну плату без затримок 4 рази на місяць + премії за стаж роботи- Досвід роботи не обов'язковий, всьому навчимо- Комфортні умови праці:- Доставка корпоративним транспортом;- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -ЩО ПОТРІБНО РОБИТИ?- Упаковка товару на виробничо-сортувальному центрі.- Виявлення бракованих екземплярів.- Участь у інвентаризації.- Вести облік роботи в додаткуМи націлені на довгострокову співпрацю, тож можемо працевлаштувати офіційно. Писати лише тим, хто справді хоче працювати та заробляти!Відгукуючись вказати: ім'я, вік, номер та бажані райони роботиМОЖНА БЕЗ ДОСВІДУ, ВСЬОМУ НАВЧИМО! ПИШИТЕ!