Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по персоналу в Тернополе"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Менеджер по персоналу в Тернополе"

12 075 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Менеджер по персоналу" по диапазонам зарплаты в Тернополе

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 18.04.24, по профессии Менеджер по персоналу в Тернополе открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 12,7+ грн. 0% объявлений с зарплатой 10.0+ грн, и 0% с зарплатой 10.3+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Менеджер по персоналу в Тернополе"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Менеджер по персоналу в Тернополе.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Тернополе

Среди похожих профессий в Тернополе наиболее высокооплачиваемой считается Специалист по подбору персонала. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15435 грн. На втором месте - Рекрутер с зарплатой 15000 грн, а на третьем - Менеджер по персоналу без опыта с зарплатой 12075 грн.

Рекомендуемые вакансии

Менеджер по персоналу
ООО Сфера СИМ, Тернополь, Тернопольская область
Нескладна робота у себе вдома. Покрокове навчання надається. Не за що платити не потрібно. Наявність ноутбука або комп'ютера обов'язково. Графік роботи вільний. Для отримання детальної інформації пишіть на Вайбер 0661318682
Шукаємо покоївку. Проживання центр.
, Тернопіль, Тернопільська область
Шукаємо менеджера з поселень, прибиральницюПроживання дружба. Район Маяку.Обовʼязки:Виселення та заселення гостейПрибиранняВід вас очікуємо:Гарного настрою.Робочий день зазвичай 9:30−14:00Ми всього навчимо зарплата 9000 грнПриватний підприємець. onedayhouse+38********40
Кухар у VIVO cafe
, Тернопіль, Тернопільська область
Національна мережа АЗК UPG у пошуках Кухаря у VIVO cafeТериторіально ми знаходимося:м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 31Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування з дотриманням усіх вимог КЗпПОфіційну заробітну плату — 15 000- 18 000 грн (ставка + %)Зручний графік роботи — 1/3 (7-8 змін на місяць)Можливість особистого і кар'єрного зростання (старший кухар, адміністратор кафе)Комфортні умови праці (кімната для обіду і відпочинку, душова кімната)Знижку на харчуванняБезкоштовну формуНаші очікування:Профільна освіта — бажаноДосвід роботи кухарем у сфері HoReCa від 1-го рокуБажання навчатися і розвиватися Відповідальність і порядністьАктивність у своїх діяхОсновні обов’язки:Готувати швидко і за технологічними карткамиЗабезпечувати свіжість і якість страв з менюДотримуватися санітарно-гігієнічних нормЗацікавило? Тоді телефонуй за номером 06*********76 – менеджер з персоналу Світлана і приєднуйся до нашої великої команди.
Помічник керівника
Шкіпор В.Г., Тернопіль
Немає досвіду?Не проблема!Ми готові розвивати навички і давати нові знання всім, хто ставить перед собою мету і хоче домогтися дуже високих результатів у своєму житті!Нам потрібні люди, які хотіли б заробляти до 10 тис грн. і більше. Ріст зарплати залежатиме від уміння навчатися, виконувати поставлені задачі та реалізовувати різноманітні проєкти.Маємо більш ніж 20 – ти річний досвід роботи.В нас більше 5 тис. задоволених клієнтів.Ми постійно розширюємось та розвиваємось і з нами розвиваються наші працівники!Перш ніж приступити до роботи Ви пройдете тижневу навчальну програму підготовки.Від Вас вимагається:презентабельний зовнішній вигляд;комунікабельність, уважність, відповідальність;вища або незакінчена вища (4 курси) освіта;добре знання ПК ( не на рівні користувача);грамотна мова;бажання і готовність навчатися та розвиватися;стресостійкість;адекватність, порядність.Переваги віддаємо тим , хто:знає іноземні мови;вміє складати комерційні пропозиції;має навички у веденні перемовин.У вас залишились сумніви?Спокійно, відправте своє резюме та телефон на відправити резюме або телефонуйте за номером (096) 850-17-07Ми з Вами обов’язково зв’яжемось та запросимо на співбесіду.До звязку!
Асистент керівника (дистанційно)
Еверест-Тер, Тернопіль
«Еверест - Тер» - Сучасне підприємство по виготовленню сходів, воріт, мафів, що динамічно розвивається протягом 15-ти років. Ми в пошуках енергійного, змотивованого асистента керівника (дистанційно).Що ми пропонуємо:ставку 12 000 + бонуси та премії (разом до 20 000 грн.); роботу на 100% віддалено; повна зайнятість. Графік з 9:00-18:00 (обід 13:00-14:00) стабільні вихідні (сб-нд) супровід та підтримка під час адаптації в роботі; Цікаві та різноманітні завдання; своєчасну виплату заробітної плати; Професійний та кар’єрний ріст (від помічника керівника до керівника відділу)Якщо Ви:вільно володієте українською мовою; маєте загальний досвід роботи понад 2 роки (не обов’язково у даній сфері); прагнете працювати і розвиватись в компанії на роки; відповідально відноситесь до виконання роботи у вказані терміни; Любите працювати на результат; маєте стабільний Інтернет та ноутбук/ПК.Ваші обов’язки:пошук та аналіз необхідної інформації; організація онлайн-зустрічей; допомога у веденні сторінок в соц. мережах; допомога в наборі персоналу; робота з постачальниками та клієнтами; виконання інших доручень керівника.Ми не вимагаємо досвіду роботи у даному напрямку, адже всього можна навчитись, а наше лояльне керівництво гарантує Вам підтримку та допомогу в навчанні та на старті Вашої карʼєри.Залишайте заявку або надсилайте своє резюме на пошту відправити резюме зараз і наш менеджер Вам зателефонує та запросить на співбесіду!
Робота для ОФІЦІАНТІВ. Без досвіду. Навчаємо
, Тернопіль, Тернопільська область
Ми мережа ДРЦ «Країна мрій» і в нашому ресторані гаряча вакансія —ОФІЦІАНТА.Заробітна плата: 13.000-18.000 грнГрафік роботи: 3/3 або 2/2 з 9.00−21.00, або за домовленістю.Розташування: м. Тернопіль, вул. 15 Квітня 5АЗ нетерпінням чекаємо на твій дзвінок за номером 06******95 (Юлія), або пиши у Vb, Telegram.
Шукаємо покоївку
, Тернопіль, Тернопільська область
Шукаємо менеджера з поселень, прибиральницюПроживання центральна частина чи дружбаОбовʼязки:Виселення та заселення гостейПрибиранняВід вас очікуємо:Гарного настрою.Робочий день зазвичай 9:30−14:00Ми всього навчимзпрплата 9000 грнПриватний підприємець. onedayhouse+38********40
Робота Офіціант на АЗК (без досвіду)
, Тернопіль, Тернопільська область
Національна мережа АЗК UPG у пошуках Офіціанта АЗКВакансія відкрита: м. Тернопіль вул. Микулинецька, 31Ми пропонуємо:Офіційне працевлаштування з дотриманням усіх вимог КЗпПКонкурентну заробітну плату — від 12000 грн (ставка + %)Зручний графік роботи —2/2 (денні зміни)Комфортні умови праці (кімната для обіду і відпочинку, душова кімната)Можливість особистого і кар'єрного зростання (оператор-касир, адміністратор, товарознавець, керівник АЗК)Знижку на харчуванняБезкоштовну формуНаші очікування:Досвід роботи — не обов’язково, навчаємоРозвинені комунікативні навичкиПодобається працювати в командіБажання навчатися і розвиватисяАктивність у своїх діяхОсновні обов’язки:Досконале знання меню кафеВвічливе спілкування з клієнтамиПриготування кавових напоївОбслуговування клієнтів кафе згідно стандартівДотримання порядку в залі кафеЗацікавило? Тоді телефонуй за номером менеджеру з персоналу, або надсилай резюме і приєднуйся до нашої великої дружньої команди.
Асистент керівника (дистанційно)
«Еверест - Тер» - Сучасне підприємство по виготовленню сходів, воріт, мафів. На ринку ми 15-ти років. Ми в пошуках енергійного, змотивованого асистента керівника (дистанційно).Що ми пропонуємо:ставку 12 000 + бонуси та премії (разом до 20 000 грн.);роботу на 100% віддалено;повна зайнятість. Графік з 9:00-18:00 (обід 13:00-14:00)стабільні вихідні (сб-нд)супровід та підтримка під час адаптації в роботі;Цікаві та різноманітні завдання;своєчасну виплату заробітної плати;Професійний та кар’єрний ріст (від асистента керівника до керівника відділу)Якщо Ви:вільно володієте українською мовою;маєте загальний досвід роботи від 2 років (не обов’язково у даній сфері);прагнете працювати і розвиватись в компанії на роки;відповідально відноситесь до виконання роботи у вказані терміни;Любите працювати на результат;маєте стабільний Інтернет та ноутбук/ПК.Ваші обов’язки:пошук та аналіз необхідної інформації;організація онлайн-зустрічей;допомога у веденні сторінок в соц. мережах;допомога в наборі персоналу;робота з постачальниками та клієнтами;виконання інших доручень керівника.Ми не вимагаємо досвіду роботи у даному напрямку, адже всього можна навчитись, а наша лояльна команда гарантує Вам підтримку та допомогу в навчанні та на старті Вашої карʼєри.Залишайте заявку зараз і наш менеджер Вам зателефонує та запросить на співбесіду!