Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Специалист по подбору персонала в Тернополе"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Специалист по подбору персонала в Тернополе"

15 435 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Специалист по подбору персонала" по диапазонам зарплаты в Тернополе

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 26.04.24, по профессии Специалист по подбору персонала в Тернополе открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 18,3+ грн. 0% объявлений с зарплатой 12.0+ грн, и 0% с зарплатой 12.7+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Специалист по подбору персонала в Тернополе"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Специалист по подбору персонала в Тернополе.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Тернополе

Среди похожих профессий в Тернополе наиболее высокооплачиваемой считается Рекрутер. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15000 грн. На втором месте - Менеджер по персоналу с зарплатой 12075 грн, а на третьем - Отдел кадров с зарплатой 9734 грн.

Рекомендуемые вакансии

Фахівець
1901, Тернопільська філія Тернопільського обласного центру зайнятості, Тернопіль, Тернопільська область
Заробітна плата (усього): 12000 грнУ тому числі основна: 8000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:1901_050_Марія Василівна 00673132283Пошта для резюме: або Заповніть анкету: Працювати фахівцем з кредитування. Залучення і консультування клієнтів, заповнення заявок на кредит, видача кредитів, інформування клієнтів з оплатою по кредитах. Працювати з 9-00 до 18-00. Перед співбесідою обов'язково телефонувати. Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання ПК, бажаний досвід роботи в сфері страхування, кредитування, продаж чи обслуговування.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Комунікабельність, уважність, привітне спілкування.
Фахівець
1350, ЛЬВІВСЬКА ФІЛІЯ ЛЬВІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ*, Тернопіль, Тернопільська область
Заробітна плата (усього): 18870 грнУ тому числі основна: 11324 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:(фахівець з обслуг.клієнтів телефоном ГО) Відповідати на вхідний дзвінок від клієнта,якісно і своєчасно оборобляти звернення клієнтів ,Надавати коректну точну,вичерпну,актуальнута таку що відповідає запиту клієнта,необхідну інформацію про послуги ,тарифи ,процедурита акції банку зг.сценаріями обслуг. Вивчати обовязкові за посадою матеріали та проходити відповідні тренінги та навчальні заходи.Дотрим.встановлених стандартів з якості обслуг.Резюме надсилати на: Ганна (075)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток; страхування життяПрофесійні компетенції (знання, навички):Навички ведення ділових переговорів тел.,активних продаж ,робюоти з запереченнями Вміння працювати в режимі багатозадачності зі збереж.самоорганізації та дисциплінованості Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Орієнтація на результат,робота в команді0фокус на клієнтів,ефективна комунікація ,робота з текстовою інформацією стресостійкість ,
Фахівець (ділянки), вантажник
Нова Пошта, Тернопіль
Компанія Нова Пошта пропонує приєднатися до команди лідера з доставки посилок та вантажів. Надає можливості кар'єрного зростання, пропонує конкурентну оплату праці зі стабільним зростанням та постійний розвиток.Обов'язки: Сортування, комплектування, та завантаження посилок.Умови: доставка до місця роботи, харчування за рахунок компанії, робочий одяг, медичне страхування, розвинута система навчання та підвищення кваліфікації.